امروزه با توجه به نیاز مشتریان اعم از اماکن تجاری و اداری ، سازمان ها و همچنین افراد ، نیاز به استفاده از دستگاه سانترال و تلفن سانترال در سراسر جهان باعث شده تا این دستگاه طراحی و تولید شود .
اگر شما مدیر یک کسب و کار نوپا یا بزرگ هستید فرقی نمی کند به هر حال شما برای داشتن یک ارتباط مستمر با مشتریان خود نیاز به یک سیستم تلفن عالی و با قابلیت های کاربردی خواهید داشت تا بتوانید به راحتی و بدون از دست رفتن هر گونه تماس به برقراری ارتباط با مشتریان خود بپردازید .
در یک کلام می توان گفت تلفن سانترال در مجموعه های بزرگ اداری ، تجاری و سازمان هایی که دارای تعداد زیادی کارمند و پرسنل هستند بسیار کاربردی می باشد .
در ادامه با ” های دیجیت ” همراه باشید تا به بررسی کامل انواع تلفن سانترال و ویژگی های آن می بپردازیم .
تلفن سانترال چیست ؟
تلفن سانترال به نوعی از مدلهای تلفن ثابت رومیزی گفته میشود که در کنار دستگاههای سانترال ( آنالوگ، تحت شبکه، نرم افزاری و …) کار میکند . این تلفن به صورت مستقیم ، به یکی از خروجیهای دستگاه سانترال ( از طریق سیم یا به صورت تحت شبکه ) وصل میشود .
تلفن سانترال می تواند چندین خط شهری را به یک تلفن متصل کرده و در اختیار کاربر قرار دهد و دیگر نیازی به چندین تلفن برای اتصال به خط های شهری نمی باشد .
تلفن های سانترال در نگاه اول شاید بسیار شبیه به تلفن های آنالوگ و معمولی باشد اما دارای چند کلید اضافه بوده که باعث تمایز این تلفن با تلفن های عادی می شود .
یکی دیگر از نکات مثبت یک سیستم سانترال به عنوان یک مرکز مخابراتی بوده و امکان برقراری ارتباط داخلی رایگان در بین اعضای مختلف در یک شرکت ، کارخانه و … می باشد .
سانترال به کاربر این امکان را می دهد تا از چندین خط شهری بصورت همزمان استفاده کرده و به هر خطی که آزاد باشد وصل شده و به مکالمه بپردازید .
معرفی انواع تلفن سانترال
تلفن آنالوگ
تلفن هیبرید
تلفن دیجیتال
تلفن تحت شبکه
در ادامه به بررسی ویژگی های تلفن های ذکر شده در بالا می پردازیم .
تلفن آنالوگ
بعضی از دستگاه های سانترال امکان اتصال تلفن آنالوگ را نیز به کاربر می دهند که این امر خود برای کاربرانی که به دنبال اقتصادی پیش رفتن سیستم سانترال مجموعه ی خود هستند نیز بسیار مناسب است . اما نکته ی جالب توجه در استفاده از تلفن های آنالوگ برای سیستم سانترال ، وجود خروجی تلفن آنالوگ در دستگاه سانترال می باشد تا تلفن آنالوگ بتواند به دستگاه متصل شده و وظیفه ی خود را انجام دهد .
همچنین باید این نکته را در نظر گرفت که یک تلفن آنالوگ همانند یک تلفن سانترال نمی تواند از ویژگی های خاص و کاربردی همچون شماره گیری سریع و … پشتیبانی نماید .
اما چنانچه شما مدیر یک مجموعه کوچک و کسب و کار ساده ای هستید می توانید از تلفن های آنالوگ نیز برای کارمندان خود استفاده نمایید .
تلفن هیبرید
تلفن هایبرید به نوعی از تلفن گفته می شود که از طریق دو رشته سیم به خروجی هیبرید باکس سانترال متصل می شوند که اولین رشته سیم برای بوق و دومین رشته سیم برای دیتا می باشد .
نکته ی اتصال تلفن هایبرید یا هیبرید به دستگاه سانترال ، پشتیبانی دستگاه از خروجی هیبرید می باشد . تلفن های هیبرید دارای قابلیت های فراوانی نسبت به آنالوگ هستند که می توان به کلیدهایی همچون هولد و ترنسفر ، کلید شماره گیری سریع و کلیدهای قابل برنامه ریزی اشاره کرد .
یک نمونه از تلفن هیبرید که به راحتی به ذستگاه سانترال متصل می شود مدل KX-AT7730 پاناسونیک می باشد که قابل اتصال به دستگاه سانترال KX-TES824نیز می باشد .
تلفن دیجیتال
تلفن دیجیتال از نظر نوع اتصال و سایر ویژگی ها مانند تلفن هیبرید می باشد اما تنها تفاوتی که دارد اتصال از طریق یک رشته سیم می باشد که بصورت همزمان بوق و دیتا را به دستگاه سانترال انتقال می دهد .
تلفن های دیجیتال با توجه به مدل هایی که دارند قابلیت ها و ویژگی های متفائتی داشته که با توجه به نیاز کاربر می توانید اقدام به خرید تلفن موردنیاز خود نمایید .
تلفن تحت شبکه
تلفن تحت شبکه به عنوان جدیدترین تکنولوژی از تلفن محسوب می شود که به نام های تلفن نرم افزاری ، تلفن IP ، تلفن ویپ و… نیز شناخته می شود .
تلفن تحت شبکه برای انتقال بوق و دیتا بر بستر اینترنت عمل می کند که همین امر این تلفن را با سایر تلفن ها کاملا متفاوت می کند .
شما مشتریان عزیز می توانید برای خرید هر کدام از مدل های تلفن و همچنین دستگاه سانترال در وضعیت نو و یا استوک کارکرده در حد نو با فروشگاه حضوری ” های دیجیت ” در ارتباط باشید .
های دیجیت هر هفته با یک تخفیف شگفت انگیز، جهت اطلاع شماره تلفن همراه خود را ثبت نمایید